develop free website

TJÄNSTER

YALKARA kan hjälpa dig med nedan tjänster

 • SKADEUTREDNING - Med hjälp av vår erfarenhet tillsammans med senaste teknik, kan vi på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt hjälpa er med att utreda skadans omfattning. På så sätt minimeras den totala skadekostnaden väsentligt. Vilken typ av skada i/på byggnad, spelar ingen roll, vi hjälper er med rätt lösning.
 • FUKTBESIKTNING - Vi utför alla typer av fuktbesiktningar, i samband med fastighetsöverlåtelse, misstanke om fuktproblem typ mögellukt etc, vid ny och ombyggnad av fastighet eller vid vattenskada. Vi kan med hjälp av senaste teknik leverera resultat på den nivå kunden önskar.
  I samband med fastighetsöverlåtelse utför vi så kallad fortsatt teknisk utredning när det gäller uppkomna anmärkningar vid besiktning.
 • MÄTNING -
  Fuktkvotsmätning trä utför vi med Protimeter TimberMaster.
  Fuktmätning Betong utför vi med Protimeter MMS2.
  Indikationsmätning utför vi med Trotec indikator. 
 • PROVTAGNING / ANALYS - Vid materialanalyser samarbetar vi med Botaniska Analysgruppen i Göteborg AB samt Eurofins Pegasuslab AB.
 • UTHYRNING - Avfuktningsutrustning av alla typer på marknaden samt tillhörande kringutrustning uthyres på kort alternativt lång tid. Våra maskiner håller mycket hög standard och blir därför kostnadseffektiva.
 • BYGGTJÄNSTER - Vid små eller stora entreprenader är vi ofta anlitade att leda projekt i rätt riktning. Våra totalkunskaper och vår spetskompetens inom byggproblematik är anledningen till att kunderna väljer oss.
 • SANERING - Vi har under ca 30 år utvecklat sätt att sanera exempelvis mögelsvamp, hussvamp samt annan husförstörande aktivitet. Vi arbetar med de bästa saneringsmetoder marknaden har att erbjuda.
  Varumärken vi arbetar med är exempelvis Kemetyl, Biokleen med flera. Vi är experter på att hitta rätt saneringsmetod till varje specifikt fall.
Adress

Yalkara AB
Bilgatan 20
442 40 Kungälv

Kontakt

thomas.andersson@yalkara.se
Tel: 0303-440200
Mob: 0709-288700

Länkar

I Love Göteborg